Reiseguiden

Casa del Mar, Langkawi i mitt hjerte!

Langkawi, Casa del Mar desserter

Jeg har jo skrevet litt generelt om Langkawi i en tidligere post her, men vi hadde en så flott tid på Casa del Mar at jeg synes hotellet fortjener sin egen post. Det er ikke ofte man finner et hotell som har alt, men Casa del Mar har virkelig alt og fortjener den høye ratingen på Tripadvisor. Hotellet har en flott beliggenhet, fantastisk service, en egen gym (as if jeg hadde kom til å bruke den liksom), flotte basseng, og svært ofte egne drinks-parties hvor hotellet spanderer champagne på gjestene sine. Det er hva jeg kaller service. For ikke å glemme at der hadde vi den største sengen jeg noensinne har hatt æren av å sovet i!

Maten på Casa del Mar

Langkawi, Casa del Mar frokost

Når frokosten ser slik ut, og smaker like himmelsk. Da har du meg som venn for livet!

God mat er alltid verdt å ta noen bilder - det er den eneste måten dere kan få noen som helst peiling på hvordan den faktisk så ut og kan trekke deres egne konklusjoner om smak! 🙂

Jeg er en skikkelig tilhenger av god frokost - da mener jeg typen som tilbyr masse kalorier, kjøtt og proteiner, litt frukt og ferske juicer samt selvfølgelig er ordentlig kaffe et must! Casa del Mar traff vireklig på alle punkter her. I tillegg til en normal (men ekstremt bra utstyrt og av høy kvalitet) frokost-buffet, har du også muligheten til å velge varmretter. Rettene varierer også litt, og noen dager har de også cocktailer til frokost- nam!

Langkawi, Casa del Mar middag

En typisk middag på Casa del Mar - perfekt tilberedt og presentert! 🙂 Foto: Wil Lee-Wright

 

 

Tips om mat

Maten på Casa del Mar anbefales - den er virkelig "up to scratch" og om du skal feire noe anbefales La Luna - da dekker de på et eget bord nede på stranden for deg og din utvalgte. Kun ett bord per kveld, og må bestilles 48 timer i forveien.

Priser

Prisene varierer ut fra sesongen, men om sommeren ligger prisene på fra kr 1700 NOK per natt for to personer. Du kan bestille forskjellige Pakker (spapakke, middagspakke osv) anbefaler å se litt på hjemmesiden deres og finne ut hva som passer deg best.

Read More >

Generelt om hotellet

Casa del Mar (spansk for "Et hjem ved sjøen") ligger på Pantai Cenang stranden, og det er runt ti minutter til flyplassen, eller bårterminalen. Du kan gå rett fra hotellet og ut til den lille handlegatem hvor det også finnes flere restauranter, nattklubber og noen butikker.

Read More >

2 Comments

  1. Pingback: Casa del Mar - Langkawi i mitt hjerte <3

  2. Pingback: Paradisøya Langkawi på sitt beste

Comments are closed.