Reiseguiden

Seilbåttur med Eva og Damai Indah

Langkawis natur er verdt å oppleve via seilbåt

Langkawi har såpass mye å by på at det må flere innlegg til for å dekke alt. Dette innlegget handler om vår fantastiske seilbåttur med Eva og Damah Indai, en virkelig unik måte å se øya på.

Seilbåttur med Eva og Damai Indah

Herlige Eva er eier og kaptein på sin seilbåt Damai Indah, opprinnelig fra Tyskland, har Eva bodd på Langkawi siden 2005. Hun var opprinnelig på en jorden-rundt tur med mannen sin men de falt totalt pladask for Langkawi når de stoppet for å fylle på med mat og drikke og ble værende. Eva kjøpte Damai Indah i 2008 og har drevet seilbåtturer siden da. Eva har en fantastisk personlighet, og vet ikke hva godt hun kan gjøre for sine gjester. Hun viser deg de mest fantastiske stedene og strendene du kan tenke deg, samtidig som hun sørger for at du alltid har champagne i glasset og noe godt å spise på. Hun har siden vi var der også kjøpt seg en båt nummer to Damai Indah Lagi, og bruker også denne til turisme. Med Eva får du en virkelig personlig opplevelse og minner for livet.

Om du har muligheten anbefaler vi å overnatte på båten, eller leie ut hele båten for deg selv. Det sagt så hadde vi en delt tur med andre turister og det la ingen demper på humøret heller.

Damai Indah

Det er mulig å leie hele Damai Indah, eller være med på en delt opplevelse med andre. Prisene varierer derifra, og pris pp. for et delt dagscruise starter på MYR 450 (tilsvarende rundt 1000 NOK) - Barn under 16 år er 180 MYR (tilsvarende rundt 380 NOK). Prisen inkluderer tapas, samt middag og drikke (inkl. alkohol.)

Read More >